30.9.2014

Taloprojektin aloitus

Muuttoja.

Kesäkuussa 2008 ollessani viimeisilläni raskaana esikoisestamme ostimme tämän kivan paritalon puolikkaan Hämeenlinnasta. Sisustus on vaihtunut vuosien varrella, no.. useasti! Olen aina pitänyt väreistä ja alkuun maalasimmekin olohuoneen seinän violetiksi ja meillä oli siihen aikaan kirkkaanpunainen nahkasohva. Nyt maku on muuttunut hilitympään suuntaan, mutta värejä löytyy silti kodista. Jostain voi myös päätellä, että todellinen Marimekko-fani asuu meillä ;)

Ainakin kaksi vuotta mietimme kodin vaihtamista isompaan, ja kävimmekin katsomassa uusia asuntoja lähiseuduilla. Mietimme asuntomme myymistä pitkään ja tontin saatuamme laitoimme asunnon itse myyntiin. Minä otin kuvat ja kirjoitimme myynti-ilmoituksen Etuovi.comiin. Tiesimme alueemme vahvuudet ja nopean myynnin ja myyntitilastoa seurattuamme ja yhteydenottojen myötä huomasimme kotimme olevan haluttu. Lopulta talokauppa syntyikin kome viikkoa ilmoituksen tehtyämme. :) 
Oma tontti ja talonrakennus oli ollut mielessämme myös jo jonkin aikaa ja oma tontti siis järjestyi meille sukulaissuhteilla kantakaupungista.

Tässä muutama kuva vanhasta kodistamme siis. Nyyh.. 

 Keittiöstä olohuoneeseen päin.



                                              

Syyskuun alussa pakkasimme kimpsut ja kampsut ja muutimme vanhempieni luokse väliaikaisesti asumaan. Lapset ovat innoissaan, kun saavat mummolassa asua. Tavarat eivät ole edelleenkään paikoillaan ja sukkia saa siis etsiä. Suurinosa muuttotavaroista onkin tietenkin laatikoissaan odottamassa uutta kotia.
Ehkä minulle väliaikainen muutto lapsuudenkotiin oli vaikeinta. Lasten ja koiran kaitsiminen on niin kovin erilaista yhdessä tasossa, kuin ei-niin-lapsiystävällisessä kolmikerroksisessa. 
Sopu sijaa antaa ja kaikesta selvitään silti.


2 kommenttia: